LTC Vleuten de Meern – Inschrijving

U kunt inschrijven voor de training in komende winterseizoen

Beste leden,

De zomervakantie is begonnen en we wensen hierbij iedereen een fijne en veilige vakantie.

Het is vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven voor de wintertraining!

Alvast wat details:

Senioren 

 • Start 11 of 25 oktober. 17 of 18 lesweken en 3 inhaalweken.
 • Vanwege de senioren clubkampioenschappen valt de (zomer)lesweek van 30-8 t/m 3-9 uit (alleen de avondlessen!). Hierdoor bestaat de kans dat we een extra inhaalweek nodig hebben. Eind september communiceren we de definitieve startdatum van de wintertraining.
 • Lesgroepen bestaan in principe uit 4 personen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de baancapaciteit kan het zijn dat we lesgroepen van 5 personen indelen. Het lesgeld wordt dan 49 euro lager. Je kunt op het inschrijfformulier een voorkeur opgeven voor de groepsgrootte. Wij proberen hier dan rekening mee te houden.
 • We beginnen komende weken al met indelen. Spreek svp onderling af dat in het geval van voorkeurspartners alle partners zich op tijd inschrijven.
 • Lesblokken: Groepslessen in de ochtend en ’s avonds tussen 19:00 uur en 22:30 uur. Privéles en duoles in de ochtend en ’s avonds tussen 18:00 uur en 19:00 uur.
 • Een aantal lestijden is enorm populair. Mocht je eerder op “prime time” hebben getraind is dit geen garantie dat je ook komende trainingscyclus hier wordt ingedeeld.
 • Alleen leden van LTC Vleuten de Meern kunnen zich aanmelden voor de training. Mochten wij tijdens de controle constateren dat iemand geen lid is, wordt de inschrijving niet in behandeling genomen.

Jeugd

 • Start 11 oktober. 18 lesweken en 3 inhaalweken.
 • Kinderen t/m 12 worden ingedeeld op basis van het KNLTB Tenniskids programma. Mocht je twijfelen over welke kleur schrijf je dan in voor de kleur die bij je leeftijd hoort. Info vind je hier. De trainers bepalen uiteindelijk in welke kleur je wordt ingedeeld.
 • Lesgroepen bestaan in principe uit 8 kinderen. Het is mogelijk dat in een bepaalde lesgroep 7 of 9 kinderen worden ingedeeld. In dat geval wordt het lesgeld naar rato berekend.
 • Indicatie lesblokken: Rood: 15:00  – 17:00 | Oranje en Groen: 15:00  – 18:00  | Geel: 16:30 – 19:00

Prestatief

 • Start 11 oktober. 18 lesweken en 3 inhaalweken.
 • De prestatieve trainingen zijn bedoeld voor enthousiaste en gemotiveerde wedstrijdspelers vanaf kleur Groen die graag extra training willen volgen. Een training duurt  tussen de 60 en 75 minuten. De club draagt bij in de kosten van de 2e training. Plaatsing en definitieve lesduur is afhankelijk van baan-/trainerscapaciteit en haalbaarheid uniforme lesgroepen.
 • Het lesgeld wordt berekend naar rato van lesduur en groepsgrootte.
 • Indicatie lesblokken: Groen: 15:30  – 18:00 | Geel (ook 18+) : 16:30 – 20:30

Hieronder staan de mogelijkheden met informatie. We doen ons uiterste best om met voorkeurstijden en gewenste medespelers rekening te houden. Om teleurstellingen te voorkomen vragen we je om jouw beschikbaarheid zo ruim mogelijk op te geven. Zorg dat je minimaal 2 dagen opgeeft met minimaal 7 tijdsintervallen.

De inschrijving sluit op zondag 5 september. We sturen vóór die datum nog 2 herinneringen.

Nogmaals fijne vakantie en vergeet niet in te schrijven voor het Onderling Jeugd Toernooi en de senioren Clubkampioenschappen!!

Met sportieve groet,

Team Trainingen | LTC Vleuten de Meern

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag en het antwoord verschijnt. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

Lessen voor junioren: Blauw en Rood 15:00  – 17:00 | Oranje en Groen: 15:00  – 18:00  | Geel: 16:30 – 19:30 | Prestatief Groen: 15:30  – 18:00 | Prestatief Geel: 16:30 – 19:30.

De lessen voor senioren: in de ochtend en ’s avonds tussen 19:00 uur en 22:20 uur. Privéles en duoles in de ochtend en ’s avonds tussen 18:00 uur en 19:00 uur.

Een les duurt gewoonlijk 50 minuten. De prestatieve lessen 75 minuten.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

De lesgelden worden binnen twee weken na aanvang van de lessen volledig geïncasseerd.

Waarom moet ik per incasso betalen?

Wij streven ernaar de lesgelden zo laag mogelijk te houden. Door het lesgeld te incasseren kost de financiële administratie ons minder tijd dan in geval van "gewone" facturen.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Nee, aanmelding voor een lescyclus betekent niet automatische plaatsing. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk mensen in te delen. Daarbij houden we rekening met nieuwe aanmeldingen, door die met voorrang in te delen. Wanneer iemand niet kan worden geplaatst in een cyclus, komt deze op een reservelijst. In geval van uitvallers wordt hier als eerste gekeken. Meld je je te laat aan? Dan kom je standaard op de reservelijst!

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals 's middags om 16.00 uur en 's avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.
Als we je op de reservelijst hebben moeten zetten, dan krijg je daar ook één week voor aanvang van de cyclus per e-mail bericht van.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.