LTC Vleuten de Meern

We zijn enorm trots dat LTC Vleuten de Meern, als één van de grootste en bekendste verenigingen uit de regio Utrecht, gekozen heeft voor OC Tennis.

Met een hecht team met o.a. trainers van onze partners Tennisschool Utrecht en Leidsche Rijn Tennis en coördinatie vanuit een vast aanspreekpunt zijn wij dagelijks met veel passie en enthousiasme aan de slag om LTC te ontzorgen op het gebied van tennistraining en, samen met de diverse commissies, overige tennis technische zaken.

Ben je lid?

Om deel te nemen aan de tennistraining is lidmaatschap van LTC Vleuten de Meern verplicht. Inschrijven voor een lidmaatschap kan via https://www.ltc-vdm.nl/lid-worden. De kans bestaat dat u eerst op de wachtlijst wordt geplaatst.

Inschrijven

Wij bieden per jaar 34 lesweken aan, verdeeld over 17 weken zomertraining en 17 weken wintertraining. Vanaf begin januari kunt u zich inschrijven voor de zomertraining en vanaf begin augustus voor de wintertraining. De inschrijving blijft 5 weken openstaan. Daarna komt u op de reservelijst. Leden die in het voorafgaande jaar training hebben gevolgd ontvangen automatisch een uitnodiging per mail met een koppeling naar het inschrijfformulier. Overige leden kunnen onderaan deze pagina inschrijven.

Lesmogelijkheden

We bieden lessen aan voor zowel jeugd als senioren.

Jeugd traint in principe in groepen van 8, senioren in groepen van 4 deelnemers. Een les duurt 50 minuten. Indien er een afwijkende groepsgrootte of lestijd is wordt het lesgeld naar rato berekend.

Voor prestatieve tennissers bieden we prestatieve training aan. Deze lessen duren 75 minuten en zijn bedoeld voor gemotiveerde wedstrijdtennissers. Spelers die 2x per week prestatieve training willen volgen ontvangen een bijdrage vanuit de club van 30% over de kosten voor de 2e training. Deze subsidie is in de lesprijs verwerkt. De prestatieve trainingen worden verzorgd door Wouter Olling en Tyas van den Berg.

Lesreglement

Door in te schrijven voor tennisles, evenementen en/of activiteiten gaat u akkoord met onze voorwaarden.