LTC Vleuten de Meern – Junioren

Je kan inschrijven voor komende zomertraining!

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om in te schrijven voor de zomertraining!

  • Je kunt je opgeven voor 1 of 2 keer training per week in een groep van 8.
  • Mocht je in een groep van 4 willen trainen geef dit dan aan in het opmerkingenveld.
  • Het kan voorkomen dat een lesgroep uit 9, 7 of minder personen bestaat. In dat geval wordt het lesgeld naar rato berekend maar maximaal op basis van 7 spelers.
  • De zomertraining bestaat uit 17 lesweken. Een aantal groepen heeft i.v.m. feestdagen 1 of 2 lesweken minder. Het lesgeld wordt hierop aangepast.
  • De lessen starten in de week van maandag 30 maart.
  • Tijdens de schoolvakanties en tijdens het Open Junioren toernooi is er geen training. Let op: wij houden rekening met 1 week meivakantie: 27 april t/m 1 mei.
  • Om in te schrijven is lidmaatschap van LTC Vleuten de Meern verplicht.
  • Een overzicht van je lesgroep en de lesdata verschijnen eind maart automatisch in de OC Tennis app.

De groepen worden op kleur ingedeeld. Hierbij volgen we in de basis de richtlijnen van de KNLTB (zie afbeelding hieronder). Wanneer je twijfelt over welke kleur je moet opgeven houd dan onderstaande leeftijden aan.

De trainers bepalen uiteindelijk in welke kleur je wordt ingedeeld.

We bieden dit jaar de mogelijkheid voor spelers in Groen en Geel om op te geven voor prestatieve training. Hierbij train je 1 of 2 keer 75 minuten per week. Wanneer je voor 2 x prestatieve training per week inschrijft ontvang je vanuit de club een korting van 30% op de 2e training. Afhankelijk van de baan- en trainerscapaciteit proberen we iedereen te plaatsen maar dit kunnen we vooraf niet garanderen. Bij de keuze welke spelers worden ingedeeld kijken de trainers naar een mix van niveau, ambitie en inzet. Daarnaast is je opgegeven beschikbaarheid belangrijk.

De jeugdtrainingen worden zoveel mogelijk verzorgd door trainers Wouter, Tyas en Mariëlle. Jorg heeft eerder aangegeven zich volledig te willen focussen op 1 vereniging en niet op meerdere verenigingen tegelijk. Jorg geeft al jaren les op Rhijnauwen en gaat hier vanaf april full time aan de slag. We bedanken Jorg voor zijn inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes.

Tyas van den Berg  is een nieuwe naam voor LTC Vleuten de Meern. Tyas is een enthousiaste en ervaren trainer die de afgelopen jaren jeugd- en seniorentraining op U.S.V. Hercules heeft verzorgd. Hij zal naast de reguliere jeugdtraining ook bij de prestatieve training betrokken zijn, onder leiding van Wouter. We zijn erg blij dat Tyas gekozen heeft om ons team te versterken!

Dan is het nu tijd om in te schrijven!

De inschrijving sluit op maandag 2 maart. We sturen vóór die datum nog 2 herinneringen. De indeling wordt een week voor aanvang gepubliceerd.

Met sportieve groet,

Team Trainingen | LTC Vleuten de Meern

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag en het antwoord verschijnt. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.