LTC Vleuten de Meern – Junioren

Je kan inschrijven voor komende zomertraining!

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om in te schrijven voor de zomertraining!

  • Je kunt je opgeven voor 1 of 2 keer training per week in een groep van 8.
  • Mocht je in een groep van 4 willen trainen geef dit dan aan in het opmerkingenveld.
  • Het kan voorkomen dat een lesgroep uit 9, 7 of minder personen bestaat. In dat geval wordt het lesgeld naar rato berekend maar maximaal op basis van 7 spelers.
  • De zomertraining bestaat uit 17 lesweken. Een aantal groepen heeft i.v.m. feestdagen 1 of 2 lesweken minder. Het lesgeld wordt hierop aangepast.
  • De lessen starten in de week van maandag 30 maart.
  • Tijdens de schoolvakanties en tijdens het Open Junioren toernooi is er geen training. Let op: wij houden rekening met 1 week meivakantie: 27 april t/m 1 mei.
  • Om in te schrijven is lidmaatschap van LTC Vleuten de Meern verplicht.
  • Een overzicht van je lesgroep en de lesdata verschijnen eind maart automatisch in de OC Tennis app.

De groepen worden op kleur ingedeeld. Hierbij volgen we in de basis de richtlijnen van de KNLTB (zie afbeelding hieronder). Wanneer je twijfelt over welke kleur je moet opgeven houd dan onderstaande leeftijden aan.

De trainers bepalen uiteindelijk in welke kleur je wordt ingedeeld.

We bieden dit jaar de mogelijkheid voor spelers in Groen en Geel om op te geven voor prestatieve training. Hierbij train je 1 of 2 keer 75 minuten per week. Wanneer je voor 2 x prestatieve training per week inschrijft ontvang je vanuit de club een korting van 30% op de 2e training. Afhankelijk van de baan- en trainerscapaciteit proberen we iedereen te plaatsen maar dit kunnen we vooraf niet garanderen. Bij de keuze welke spelers worden ingedeeld kijken de trainers naar een mix van niveau, ambitie en inzet. Daarnaast is je opgegeven beschikbaarheid belangrijk.

De jeugdtrainingen worden zoveel mogelijk verzorgd door trainers Wouter, Tyas en Mariëlle. Jorg heeft eerder aangegeven zich volledig te willen focussen op 1 vereniging en niet op meerdere verenigingen tegelijk. Jorg geeft al jaren les op Rhijnauwen en gaat hier vanaf april full time aan de slag. We bedanken Jorg voor zijn inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes.

Tyas van den Berg  is een nieuwe naam voor LTC Vleuten de Meern. Tyas is een enthousiaste en ervaren trainer die de afgelopen jaren jeugd- en seniorentraining op U.S.V. Hercules heeft verzorgd. Hij zal naast de reguliere jeugdtraining ook bij de prestatieve training betrokken zijn, onder leiding van Wouter. We zijn erg blij dat Tyas gekozen heeft om ons team te versterken!

Dan is het nu tijd om in te schrijven!

De inschrijving sluit op maandag 2 maart. We sturen vóór die datum nog 2 herinneringen. De indeling wordt een week voor aanvang gepubliceerd.

Met sportieve groet,

Team Trainingen | LTC Vleuten de Meern

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag en het antwoord verschijnt. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

Lessen voor junioren: Blauw en Rood 15:00  – 17:00 | Oranje en Groen: 15:00  – 18:00  | Geel: 16:30 – 19:30 | Prestatief Groen: 15:30  – 18:00 | Prestatief Geel: 16:30 – 19:30.

De lessen voor senioren: in de ochtend en ’s avonds tussen 19:00 uur en 22:20 uur. Privéles en duoles in de ochtend en ’s avonds tussen 18:00 uur en 19:00 uur.

Een les duurt gewoonlijk 50 minuten. De prestatieve lessen 75 minuten.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

De lesgelden worden binnen twee weken na aanvang van de lessen volledig geïncasseerd.

Waarom moet ik per incasso betalen?

Wij streven ernaar de lesgelden zo laag mogelijk te houden. Door het lesgeld te incasseren kost de financiële administratie ons minder tijd dan in geval van "gewone" facturen.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Nee, aanmelding voor een lescyclus betekent niet automatische plaatsing. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk mensen in te delen. Daarbij houden we rekening met nieuwe aanmeldingen, door die met voorrang in te delen. Wanneer iemand niet kan worden geplaatst in een cyclus, komt deze op een reservelijst. In geval van uitvallers wordt hier als eerste gekeken. Meld je je te laat aan? Dan kom je standaard op de reservelijst!

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals 's middags om 16.00 uur en 's avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.
Als we je op de reservelijst hebben moeten zetten, dan krijg je daar ook één week voor aanvang van de cyclus per e-mail bericht van.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.