Onze werkwijze

Algemeen

De basis van ons succes ligt bij de wijze waarop wij onze dienstverlening afstemmen op de behoefte van uw tennisvereniging. Er bestaat geen “one size fits all”. Soms begint het zelfs bij het helpen in kaart brengen van die behoefte. We kunnen ook worden benaderd om mee te denken in het verbeteren of optimaliseren van de onderlinge samenwerking tussen bijvoorbeeld commissies en/of trainers binnen uw vereniging. Misschien bent u niet op zoek naar een (nieuwe) tennisschool maar wilt u eens sparren over hoe e.e.a. op uw vereniging is georganiseerd. U bent van harte welkom.

Training

Onze KNLTB gecertificeerde trainers zijn ervaren en enthousiaste professionals. We werken volgens de laatste inzichten en trainingsmethodieken waarbij altijd het individu centraal staat. We begrijpen als geen ander dat de één tennisles neemt met als hoofddoel om aan zijn techniek te werken en de ander met als doel bijvoorbeeld een vast uurtje tennis in de week met gelijkgestemden.

Ook bij de jeugd vinden wij het belangrijk dat alle kinderen zich onvoorwaardelijk welkom en onderdeel van de club voelen, ongeacht hun tennisniveau of ambitie. Spelers die het maximale uit hun tennis willen halen zouden hier de kans voor moeten krijgen, binnen de mogelijkheden van uw vereniging. Wij hebben ruime ervaring in het aanbieden van training specifiek gericht op de diverse doelgroepen.

In het opleiden van de jeugd volgen wij het door de KNLTB ontwikkelde programma Tenniskids. Dit programma wordt uitgelegd op de website van de KNLTB: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/

Activiteiten

We zien dat het organiseren van extra activiteiten waarbij kinderen niet worden ingedeeld of beoordeeld op hun niveau bijdraagt aan de cohesie en de loyaliteit naar de club. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten en thema trainingen juist gericht op de diverse doelgroepen.