TC Houten – Inschrijven indoorlessen

Vanaf het winterseizoen  2023/2024 verzorgen we op dinsdag en donderdag training op de indoorbanen van Sportclub Houten.

Je kunt NU inschrijven voor de wintertraining 2023-2024

 

De wintertraining in het kort:

  • We starten in de week van 23 oktober.
  • Je hebt 17 weken training.
  • Lesgroepen bestaan uit 4 spelers. Bij afwijkende groepsgrootte wordt het lesgeld naar rato aangepast.
  • De lessen zijn op dinsdag en donderdag tussen 17:00 en 22:00
  • Om deel te nemen aan de wintertraining is een winterabonnement bij Sportclub Houten verplicht. Leden van TC Houten kunnen deze afsluiten tegen een gereduceerd tarief. Zie Tarieven – Sportclub Houten

De inschrijving sluit op zondag 8 oktober. Uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de wintertraining ontvang je de indeling.

 

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag en het antwoord verschijnt. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

De lessen zijn op dinsdag en donderdag om 17, 18, 19, 20 en 21 uur. Een les duurt 60 minuten, waarvan 10 minuten onbegeleid inspelen of uitspelen.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een groep met 4 cursisten. Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

De lesgelden worden binnen twee weken na aanvang van de lessen volledig geïncasseerd.

Waarom moet ik per incasso betalen?

Wij streven ernaar de lesgelden zo laag mogelijk te houden. Door het lesgeld te incasseren kost de financiële administratie ons minder tijd dan in geval van “gewone” facturen.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Nee, aanmelding voor een lescyclus betekent niet automatische plaatsing. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk mensen in te delen. Daarbij houden we rekening met nieuwe aanmeldingen, door die met voorrang in te delen. Wanneer iemand niet kan worden geplaatst in een cyclus, komt deze op een reservelijst. In geval van uitvallers wordt hier als eerste gekeken. Meld je je te laat aan? Dan kom je standaard op de reservelijst!

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.
Als we je op de reservelijst hebben moeten zetten, dan krijg je daar ook één week voor aanvang van de cyclus per e-mail bericht van.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.